Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست معاونت راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تصمیمات خوبی برای مواجهه با سامانه بارشی جدید و جلوگیری از بروز اختلال در شبکه جاده‌ای در روز برگزاری انتخابات گرفته شده است. تاریخ انتشار: 15:30 - 29 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۶۸۶ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ رضا اکبری سرپرست معاونت راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با حضور در برنامه روی خط خبر شبکه خبر با اشاره به تمهیدات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در برابر سامانه بارشی پیش رو اظهار کرد: روز گذشته جلسه‌ای ستاد مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای برگزار شد که بخشی از زمان جلسه به آسیب‌شناسی انسداد محور قزوین-رشت اختصاص داده شد و در ادامه تصمیمات خوبی برای مواجهه با سامانه بارشی جدید و جلوگیری از بروز اختلال در شبکه جاده‌ای در روز برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این جلسه مقرر شد، تمامی ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها با همت و تلاش مظاعف راه‌های روستایی استان‌های تحت تاثیر سامانه بارشی فردا را باز نگاه دارند تا حوزه‌های انتخابیه، جابجایی صندوق‌های آرا و مشارکت حداکثری مردم با مشکل مواجه نشود.

جانشین رئیس قرارگاه حمل‌ونقل و راهداری زمستانی کشور بیان کرد: تصمیم گرفته شد تا ادارات کل استانی به تعداد مورد نیاز از ماشین‌الات بخش خصوصی استفاده کنند تا هیچ یک از ادارات کل برای مقابله با سامانه بارشی پیش رو با کمبود ماشین‌آلات مواجه نباشند.

اکبری بر مشارکت و همکاری بخش خصوصی با ادارات کل استانی تاکید کرد و گفت: زیبنده نیست که راه‌های روستایی منطقه‌ای به دلیل بارش شدید برف مسدود و مردم دچار گرفتاری باشند، اما ماشین‌آلات شرکت‌های خصوصی در کارگاه‌ها خاموش باشند.

سرپرست معاونت راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: سه استان چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و لرستان که از روستا‌هایی متعددی برخوردار هستند، بیشتر از سایر استان‌ها تحت تاثیر سامانه بارشی قرار دارند؛ لذا مقرر شد از ۱۰۰ درصد ظرفیت ماشین‌الات بخش خصوصی به صورت اجاره‌ای استفاده کنند.

وی با اشاره به آسیب‌شناسی انجام شده در خصوص محور قزوین-رشت اظهار کرد: استان گیلان برخلاف استان مازندران که از سه محور به جنوب کشور متصل می‌شود، فقط از محور قزوین-رشت قابلیت اتصال به جنوب کشور را دارد که بنابر همین دلیل محور قزوین-رشت از لحاظ استراتژیک از اهمیت بالایی در استان گیلان برخوردار است.

اکبری یادآور شد: از آنجایی که آزادراه و جاده قدیم قزوین-رشت در منطقه امام زاده هاشم به هم متصل می‌شوند و تشکیل یک محور را می‌دهند، زیرساخت‌ها و معابر داخل شهر رشت نیز از نظر تاب‌آوری، توزیع ترافیک و تخلیه ترافیک باید مورد بررسی قرار گیرد.

جانشین قرارگاه حمل ونقل و راهداری زمستانی خاطرنشان کرد: محدوده امام‌زاده هاشم تا میدان گیل در روز‌های پایان هفته همانند یک بزرگراه شهری به لحاظ حجم تردد است. همچنین میدان گیل و خیابان‌های اطراف که باید حجم ترافیک را تخلیه کند به هیچ وجه جوابگو نیست؛ لذا مسئولان شهری رشت باید فکری برای توسعه معابر شهری اندیشه کنند.

سرپرست معاونت راه‌ای روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به پیشنهادات این سازمان برای بهبود عملکرد تخلیه ترافیکی محور قزوین-رشت در شرایط خاص گفت: در شورای معاونان وزارت راه و شهرسازی چهار پیشنهاد از سوی این سازمان ارائه شد که مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه از سوی سازمان پیشنهاد شد؛ افزودن یک خط ترافیکی حدفاصل امام زاده هاشم تا رشت، تبدیل درگاه‌های عوارضی آزادراه قزوین-رشت به الکترونیکی، تعریض تقاطع‌های موجود و افزایش شعاع گردش قوس‌ها، تغییر مشخصات هندسی میدان گیل و آزادسازی محیط اطراف برای بهبود تخلیه ترافیک مطرح شد.

اکبری با بیان اینکه «مشکل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در خصوص محور قزوین-رشت، کمبود ماشین‌آلات نبود» یادآور شد: به رغم تمام اطلاع‌رسانی‌ها، صدور اطلاعیه‌ها و هشدار‌ها در خصوص ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی و جوی، ۱۴ هزار وسیله نقلیه آن شب در محور قزوین-رشت تردد داشتند که اوج بارش‌ها و شدت برودت هوا نیز در همان منطقه بود.

جانشین قرارگاه حمل ونقل و راهداری زمستانی با اشاره به مقایسه وضعیت تردد در محور‌های شمالی طی ۱۱ ماهه امسال نسبت مدت مشابه سال ۹۷ بیان کرد: در سه محور چالوس، هراز و فیروزکوه در استان مازندران، حد اکثر تردد‌ها ۴ میلیون تردد در سال ۹۷ بود که در سال ۹۸ تغییر محسوسی نداشت، اما در محور قزوین-رشت چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تردد سال گذشته به ۵ میلیون ۷۰۰ هزار ترد د در سال ۹۸ رسیده بود که حکایت از رشد ۲۰ درصدی سفر‌ها در این محور دارد.

اکبری در پایان از مردم درخواست کرد به هشدار‌ها و اطلاعیه‌ها توجه کامل داشته باشند و در زمان کولاک و برف شدید از انجام سفر‌ها خودداری کنند. از طرفی در نظر داشته باشند که در زمان اعلام انسداد محور از جناب پلیس ماشین‌آلات راهداری در حال فعالیت هستند و بی توجهی مسافران به هشدارها باعث گرفتاری در برف و کاهش قدرت مانور ماشین آلات راهداری می‌شود. بیشتر بخوانید: واحد‌های مسکونی مهر طبق زمانبندی تحویل داده می‌شود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمل ونقل اخبار اقتصادی وزارت راه و شهرسازی سامانه بارشی محور قزوین رشت امام زاده هاشم تخلیه ترافیک ماشین آلات بخش خصوصی ادارات کل میدان گیل استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • جابجایی ۳۰ میلیون تن کالا در محور‌های مواصلاتی هرمزگان
  • تردد روان در محور بندر امام(ره)_آبادان
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • همه محور‌های مواصلاتی لرستان باز هستند
  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام